През нощта ще се изясни почти над цялата страна.По Черноморието ще духа

...
През нощта ще се изясни почти над цялата страна.По Черноморието ще духа
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в неделя

През нощта ще се обясни съвсем над цялата страна.

По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите региони ще бъде съвсем безшумно. В утринните часове тук-там в низините и котловините краткотрайно ще има понижена видимост. Утре над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Облачността над североизточните региони и по Черноморието ще се усили. Валежи не се чакат. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, за София – към 8°, оптималните - сред 21° и 26°, за София – към 22°.

Над северното черноморско крайбрежие още от сутринта облачността ще се усилва, до момента в който над южното преди обяд ще бъде най-вече слънчево, само че след пладне и там ще се заоблачи. Ще духа слаб до сдържан северен вятър, който в следобедните часове ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 22°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево с купеста облачност в следобедните часове. Ще духа слаб и сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра – към 9°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР